Teun van Irsel

Adviseur Financiering & Muziek

013 750 84 61

Muziek is een van de belangrijkste dingen in mijn leven. Naast mijn werk voor Kunstloc speel ik in bandjes, run ik een platenlabel en boek ik zo af en toe nog eens wat shows. Die ervaring zorgt er in mijn optiek voor dat ik goed in staat ben om de werkpraktijk van muzikanten te begrijpen. Dat maakt het makkelijker om de vertaalslag te maken van hetgeen een maker nodig heeft naar wat de provincie te bieden heeft op het gebied van samenwerkingsverbanden en financiering.
Mijn bedrijfskundige opleiding zorgt er daarnaast voor dat ik goed kan helpen bij het opstellen van businessplannen en kan meedenken over een stabiele financieringsmix. Andere dingen waar ik me mee bezig houd zijn talentontwikkeling, marketingdata en publieksopbouw.

Direct naar:

wat ik je wil laten weten

Impuls voor inclusiviteit

Hoe gebruiken Theater van de Stad, Krakers, en Wij zijn 13 de subsidie impulsgelden om nieuwe doelgroepen duurzaam aan zich te verbinden?

13 mei 2020

Tussentijdse balans Impactloket op Brabant Cultureel

Culturele instellingen in Noord-Brabant lijden 15 miljoen euro schade, tot nu toe. Emmanuel Naaijkens bevroeg onze adviseur Teun van Irsel over zijn bevindingen.

6 mei 2020

Over de grens

Brabant gaat internationaal! De impulsgelden stellen makers als Zwermers, Rosemary & Garlic en Nabuurs&VanDoorn in staat om internationale ambities waar te maken.

20 april 2020

In memoriam: Sanne van Hek

We zijn geschokt door het veel te vroeg overlijden van Sanne van Hek. Brabant is een gepassioneerde en tegendraadse muzikant verloren.

10 april 2020

Corona Impactloket

Wat is de impact van het Coronavirus op de culturele sector? Kunstloc komt met het Corona Impactloket.

18 maart 2020

Kabinet kondigt maatregelen aan om ondernemend Nederland te ondersteunen

Maatregelingen voor ondernemend Nederland verzacht ook pijn in de culturele sector.

18 maart 2020

Arrangeur geeft innovatieve impuls

De komst van Geert van Boxtel als aanjagende arrangeur heeft de klassieke en symfonische muziek in Noord-Brabant een unieke impuls gegeven. Dat blijkt uit de tussentijdse beschouwing van muziekwetenschapper prof. dr. Sander van Maas.

25 april 2019

waar ik aan werk

waar ik je meer over wil vertellen

Protocollen en tips voor 'het nieuwe normaal'

Welke stappen kunnen we nemen om de cultuursector draaiende te houden in het 'nieuwe normaal'? Wij verzamelen hier de verschillende maatregelen, uitzonderingen, protocollen, aanvullende richtlijnen, handboeken, en tips.

Corona steunregelingen

Overzicht van regelingen voor culturele organisaties, ondernemers en zelfstandigen bij overheden en fondsen.

Culturele Smaak van Brabanders

Hoe ziet het cultuurgedrag van Brabanders er tegenwoordig uit?. Met een segmentatie van publieksgroepen, vertegenwoordigd door persona’s, krijgen we grip op de manier waarop mensen tegenwoordig cultuur consumeren.

Corona Impactloket

Laat ons weten wat voor consequenties de Coronacrisis heeft voor jou. Kijk hier met wie je contact op kunt nemen.