Frank de Jong

Adviseur Amateurkunst & Muziek

013 464 82 72

Cultuur en ondernemerschap

Jouw passie, ideeën, inspiratie binnen kunst en cultuur mogelijk maken voor een groot publiek vergt naast ambitie ook een heldere visie. Daarbij zijn ondernemersvaardigheden onmisbaar.

Door de combinatie van mijn opleiding aan het conservatorium enerzijds en mijn rechtenstudie en de opleiding beleid- en organisatiewetenschappen anderzijds, ben ik thuis in deze vaak ver uit elkaar verwijderde werelden. Ik geloof in de kracht van ondernemerschap binnen de kunstensector.

Mijn core business ligt inhoudelijk en organisatorisch op het gebied van instrumentale en vocale muziek. Binnen Kunstloc Brabant bouw ik onder meer aan provinciale netwerken die waar mogelijk amateurkunst en professionele kunst verenigen. 

Direct naar:

wat ik je wil laten weten

Nieuwe meerjarige subsidieregeling amateurkunst

De nieuwe vierjarige regeling voor amateurkunst van de provincie Noord-Brabant wordt op 8 april aanstaande opengesteld.

26 maart 2020

Corona Impactloket

Wat is de impact van het Coronavirus op de culturele sector? Kunstloc komt met het Corona Impactloket.

18 maart 2020

“Ondernemen, het is net een huwelijk”

Verslag van Content & connectie: Het Nieuwe Werken, de eerste bijeenkomst voor en door zelfstandigen in het culturele veld.

19 december 2019

waar ik je meer over wil vertellen

Het nieuwe werken

Zelfstandig ondernemer zijn in de culturele sector vraagt veel van je. Wat is je status als zzp'er? Tijdens de Content & Connectie sessie kwamen deelnemende zelfstandigen tot vijf uitgangspunten om fair practice na te streven.

Meerjarige subsidieregeling amateurkunst

Voor 2021-2024 wordt een nieuwe meerjarige subsidieregeling amateurkunst opengesteld. Kunstloc adviseert organisaties uit het culturele veld bij het doen van aanvragen.

Corona Impactloket

Laat ons weten wat voor consequenties de Coronacrisis heeft voor jou. Kijk hier met wie je contact op kunt nemen.