Jeroen Kant begon zo’n tien jaar geleden met het schrijven van liedjes om een betere bluesgitarist te worden. In verschillende bezettingen bracht hij vier albums uit, won muziekprijzen, en trad overal op: van kleine huiskamers tot grote festivals.

Marktverkenning en positionering

Jeroen Kant zet een kennisvoucher in om beter zicht te krijgen op zijn potentiele markt.  Coach Marc Hofstede begeleidt hem bij het maken van een plan van aanpak, en het ontwikkelen van een marketingstrategie. Door een marktverkenning te doen en zich beter beter te positioneren, moet Jeroen in beeld komen bij passende boekers.

De volledige aanvraag voor de kennisvoucher vind je in het publieke overzicht van aanvragen op onze website: nr. IMP/2019/033

 

Sheewawah - Alles in Kleur

Sheewawah is het elektrische blues & rootsrock-trio rondom zanger en gitarist Jeroen Kant, met Gino Bombrini op drums en Judith Renkema op de bas. Met een geslaagde crowdfundingcampagne hebben ze hun debuutalbum Alles in Kleur uitgebracht. Alles in Kleur is gestoeld op de elektrische blues&roots-traditie en bevat ook typische Jeroen Kant-liedjes. Nog altijd eigenwijze, ijzersterke Nederlandstalige teksten, maar deze ronde meer diepe roots, dansbare grooves, stomende blues, heerlijke samenzang en smerige gitaarsolo’s.

Alles in Kleur

Meer weten het inzetten van een kennisvoucher voor marktverkenning?

Neem contact met mij op.

Dit kan ook met crowdfunding